Bestellen

 Hoe kan ik bestellen?
Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Ga naar het artikel van jouw keuze. Vervolgens kies je de juiste maat en klikt op ‘Bestellen’. Nu heb je het gewenste artikel in jouw winkelwagen geplaatst. Vanuit hier kun je de betaling afronden of verdergaan met winkelen.
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en verstrekken geen persoonsgegevens aan derden. Meer informatie vind je bij privacy statement.
Wanneer de bestelling compleet is, klik je op ‘Afrekenen’ en volg je de stappen in het betalingsproces.

 Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk met:

  • iDEAL

Worden er betaalkosten berekend?
Wij rekenen geen betaalkosten voor betalingen met iDEAL, Creditcard en Klarna.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Als je een bestelling hebt geplaatst en de betaling is afgerond, krijg je van ons een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van de door jou bestelde artikelen.

Verzenden

Worden er verzendkosten berekend?
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,-, betaal je wel verzendkosten. Wij hanteren € 4,95 verzendkosten.

Retourneren

Wat zijn de regels voor het retourneren en ruilen?
Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden?
De kosten voor retourneren zijn voor jouw eigen rekening.

Wat is de procedure bij een retour?
Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst af bij het dichtstbijzijnde PostNL Servicepoint. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijg je per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op jouw rekening staat bijgeschreven. 

Kan ik de bestelling omruilen?
Als je een artikel wilt omruilen, moet  je het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuur je via  onze normale retourprocedure terug.