HELLO SPRING

De manier waarop mannen zich kleden wordt langzaamaan kleurrijker, avontuurlijker en minder beperkt door oude regels en kledingvoorschriften. Na maanden van binnen zitten, lijkt de lente van 2021 ons hét uitgelezen moment om uw stijl nieuw leven in te blazen. Het goede nieuws is dat dit seizoen de focus nog altijd op comfort en bewegingsvrijheid ligt, wat een eventuele garderobe update extra ontspannen maakt. Van minimalistische nineties silhouetten tot uitbundige statement stukken; dit zijn de items die u dit voorjaar nog in uw kast wil hebben.

De optimistische sfeer van het lenteseizoen wordt weerspiegeld in een veelvoud aan grafische prints, gedurfde logos, tie dye- designs, seventiespatronen, nautische invloeden en bloemen motieven. Van T-shirts tot polo’s; de collecties zijn gevarieerd, kleurrijk en bedoeld om positiviteit te verspreiden te midden van sombere sferen als gevolg van de pandemie.

Aan de andere kant fungeren minimalistische looks als tegengif voor de nog altijd complexe wereld dit voorjaar met sobere items in simpele pasvormen, waarvan een uniform van T-shirts en joggingbroeken aanvoerder zijn. Als er namelijk iets is dat de afgelopen maanden ons hebben geleerd, is het dat comfort en stijl tegenwoordig hand in hand gaan.

Naast comfortabele mode is functionele kleding nog altijd overal. Wel heeft sommige utilitywear een upgrade gekregen met modellen in gedurfde nieuwe kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan werkoverhemden gemaakt van luxe katoen of linnen stoffen en uitgevoerd onverwachte pasteltinten. Onveranderd zijn de modellen met cargobroeken, safari-overhemden en items met een bijna militaire uitstraling als legerjassen, die tevens de boventoon voeren.