Spring / Summer Shirts

Het grootste deel van de afgelopen twee jaar waren er weinig gelegenheden om u voor te kleden, waardoor makkelijk zittende loungewear de ideale uitkomst leek. Nu we weer een lente en zomer vol mogelijkheden tegemoet gaan, is het tijd om naar gekledere stukken te grijpen. Van aloude traditionele stijlen tot hedendaagse klassiekers; bij Schmalz vindt u dé nette overhemden die u dit seizoen in uw kast zou moeten hebben.

Eenvoudig, tijdloos en veelzijdig; een klassiek (Oxford of poplin) katoenen overhemd in een effen kleur als blauw, wit of in subtiele print zijn een must voor elke stijlvolle man. Kies voor een button down kraag, die op zowel een casual als geklede dag gedragen kan worden. Combineer met een simpel T-shirt, chino, sneakers en contrasterende blazer of verwissel de sneakers voor een nettere schoen, bandplooibroek en getailleerd jasje, al dan niet met contrasterend pochet wanneer de gelegenheid om meer chique vraagt.

Hoe u er netjes kunt uitzien en tegelijkertijd cool blijft bij warme temperaturen? Investeer in een veelzijdig overhemd met korte mouwen of de good old polo, welke uw uiteraard getrainde bovenarmen laten zien op een manier waar de lange mouw weer niet tegenop kan. De modellen van nu zijn in een nieuw jasje gestoken en allesbehalve stoffig. Combineer levendige prints of kleuren met een effen broek of short en draag exemplaren in één kleur met alles uit uw kast, variërend van zwembroek tot pantalon.