Start Spring

De lente is vandaag van start gegaan! Binnenkort kunnen we écht weer genieten van het fijne buitenleven zoals een borrel in het park, fietstocht, wandeling, barbeque of feestje in de tuin. Kortom; perfecte gelegenheden om stijlvol voor de dag te komen. Aan ons om een aantal merken uit te lichten:

Looking good in State of Art met de nieuwste collectie! De collectie varieert van overhemden met opvallende dessin en 'verwassen' t-shirts tot basic polo's in klassieke kleuren en stoere neutral shorts. Ook de jassen van State of Art zorgen ervoor dat je altijd naar buiten kunt. De jassen zijn waterafstotend en winddicht, perfect voor typisch Nederlands weer!

Geef uw garderobe een frisse impuls met Boss Orange. De collectie bevat kleding voor elke gelegenheid, van formele kleding en casual kleding tot smart-casual kleding. De items in de collectie laten zich eenvoudig mixen en matchen waarbij zakelijke items soepel samengaan met casual stukken.

Discover paradise met de nieuwe Purewhite’s Spring Summer 2023 collectie genaamd 'Reminiscence of Bliss'. Comfortabele, vaak oversized items met graphics die doen denken aan tropical paradise in prachtige groentinten, roze en nude kleuren.